>

Kleinschalig, lokaal, biologisch en ambachtelijk

varkentjes

Met deze 4 woorden kunnen we onze werkwijze het best samenvatten. We werken kleinschalig, samen met lokale handelaars en dragen kwaliteit hoog in het vaandel. We kopen ons vlees aan bij boeren, die ook lokaal, kleinschalig en biologisch werken, en waarvan we weten dat dierenwelzijn op de eerste plaats komt. We gebruiken ook enkel natuurlijke producten, dus kleurstoffen en/of bewaarmiddelen worden niet toegevoegd. Zo gebruiken we bijvoorbeeld ook nooit plastic voor de velletjes van onze salami's. En alles wordt ambachtelijk vervaardigd in ons ateliertje te Lier. Onze verpakkingen zijn ook biologisch afbreekbaar en natuurvriendelijk. Aangezien een salami of gedroogd vlees een zekere tijd nodig heeft om tot rijping te komen, zullen we - zeker in het begin - misschien niet altijd alle soorten salami's of gedroogd vlees op voorraad hebben, maar eens we wat meer ervaring hebben en weten wat jullie lekker vinden, dan kunnen we daarop anticiperen. We houden van een persoonlijke aanpak, met respect voor mens, natuur en milieu.

salami 1
salami 1
salami 1
rijpingskast
messenset