S >

Charcuterieschotel bestellen

Je kan bij ons een superlekkere charcuterieschotel bestellen, en dit via ons bestelformulier. Elke schotel bevat 5 verschillende soorten ambachtelijke salami's en ook 5 verschillende soorten ambachtelijk gedroogd vlees. Al naargelang onze voorraad en de seizoensproducten wisselt het assortiment op de schotels. Het zal dus steeds een beetje een verrassing zijn !

Enkele dingen waar je op moet letten bij het bestellen van een charcuterieschotel

In ons bestelformulier kan je aangeven voor hoeveel personen je een schotel wil bestellen. (minimum 2 personen, 6.5 euro per persoon)
Als je in Lier of in een straal van 10 km rond Lier woont, kunnen we de schotel ook aan huis bezorgen. Bij een bestelling vanaf 20 euro is dit gratis, anders betaal je een kleine vergoeding van 3 euro. Wil je een thuislevering dan dien je dit ook wel aan te geven in het bestelformulier, tesamen met de gewenste dag en het gewenste moment van levering. (voormiddag: tussen 9 en 12u, namiddag: tussen 12 en 17 u, avond: tussen 17 en 20 u)
Kom je afhalen dan hoef je enkel de dag en het uur door te geven waarop je de schotel komt afhalen. Wij zorgen dan dat alles klaar staat.
In beide gevallen geldt: Gelieve minstens 1 dag op voorhand de bestelling door te geven.
De betaling kan ( voorlopig ) nog niet online gebeuren. Je kan ons cash betalen of met de Payconiq app, bij de afhaling of bij de thuisbezorging.

De bestelling is pas definitief nadat je van ons een bevestigingsmail ontvangen hebt!

aperitiefschotel